"Versterk je innerlijke kracht en vind het zelfvertrouwen dat je nodig hebt!Meld je aan voor deze inspirerende en helende 4-weekse training en ontwikkel een diepe verbinding met jezelf en je lichaam."

Dit is jouw uitnodiging voor een unieke 4-weekse trainingg
vol praktische en makkelijk toepasbare tips, inspiratie en persoonlijke groei.

Ben je het vertrouwen in je lijf & jezelf even helemaal kwijt?

Soms ben je jouw Innerlijke Kracht even helemaal kwijt! Je bent op, leeg en je voelt je dof van binnen. Jouw sprankel is eigenlijk helemaal gedoofd. Het leven is voor jou eerder een uitdaging dan dat het een feestje is!

Herken jij je in één of meerder van onderstaande zinnen?

 • Elke dag moe en pijn: Het wordt maar niet beter, wat je ook probeert, sterker nog, het lijkt alleen maar erger te worden.

 • Wat nu?: Je hebt eigenlijk geen idee meer wat je kan doen, je hebt al zoveel geprobeerd en niets helpt!

 • Cirkeltjes: Het lijkt wel of je in cirkels draait waar je maar niet uit komt.

 • Op zoek naar meer: Diep van binnen weet je dat het anders kan, maar hoe? Je hebt echt geen idee, hoe graag je het ook wilt.

 • Geen zin: En heel eerlijk... je hebt eigenlijk ook geen zin om weer aan iets te beginnen dat toch niet helpt!

Example image

Dit zijn tekenen dat je een moment in je leven hebt bereikt waarop het belangrijk is om goed om je heen te kijken. Alles wat er nu is, is het resultaat van wat je tot nog toe gedaan hebt.

Het is een kans om te overdenken waar je nu staat en waar je naartoe wilt.

Wil je zo verder?

Of....

...wil je deze kans grijpen zodat je met zelfvertrouwen

en vanuit jouw Innerlijke Kracht je pad kunt vervolgen?

Ontdek waarom deze 4-weekse training jou gaat helpen om weer te gaan stralen!!

Ik nodig je van harte uit voor de training "Innerlijke Kracht" zodat je weer vertrouwen kunt gaan vinden in jezelf en je lichaam. De bijzondere methode van deze training biedt praktische tools om twijfels te overwinnen, een diepere verbinding met je lichaam op te bouwen, veerkrachtig om te gaan met spanning & stress en zelfvertrouwen te kweken.

Via videolessen, inspiratie, tips en toffe opdrachten begeleid ik je om stap voor stap je zelfvertrouwen te versterken.

Klaar om weer vol energie en veerkracht in het leven te staan?"

Dit ga je leren tijdens de training

Verbinding met je lichaam

Ontdek hoe jouw lichaam werkt. Leer de signalen van je lijf te herken en ontdek hoe je op de juiste manier naar je lichaam kan luisteren om sneller te helen en te herstellen

Grenzen aangeven

Verbeter je communicatie vaardigheden door de connectie te herkennen tussen gedachten en emoties. Laat emoties waar ze horen en krijg meer rust in je hoofd.

Meer zelfvertouwen

Leer hoe je sterker in je schoenen kunt gaan staan door te ontdekken wie jij in de kern bent. Wat is het wat jij echt wilt en ontdek hoe je daar ook naar kunt handelen!

Jolanda Pouwels

Inzichtgever
Biologikaconsulent

Maak kennis met jouw coach

Al meer dan 10 jaar lang begeleid ik mensen in hun zoektocht naar wie ze werkelijk Zijn. Ik help mensen inzicht te geven in hun patronen, overtuigingen en emoties, vanuit hun lichamelijk klachten. 

Deze klachten geven zo gericht aan waar  blokkades zitten waardoor je veel sneller bij de oorzaak komt.

 

Mijn missie is om mensen te helpen inzien dat de oplossing voor alle issues, lichamelijke en geestelijke klachten en de bron van alle kennis en Innerlijke Kracht al in henzelf aanwezig is! 

Meer vertrouwen in jezelf en in je lichaam!

Deelnemers van deze training krijgen niet alleen meer zelfvertrouwen en verbinding met hun lichaam, ze beginnen ook weer te stralen en zin te krijgen in het leven doordat hun lichamelijke klachten verminderen of zelfs wegblijven.


Daarnaast ontvangen ze tijdens deze training tips & tricks die ze de rest van hun leven kunnen blijven toepassen zodat terugval nagenoeg niet mogelijk is.

Deze training heeft mijn leven veranderd! De videolessen waren inspirerend en de tips en opdrachten heel praktisch. Ik voel me energieker en sta veel krachtiger in het leven en ik heb echt veel meer zelfvertrouwen gekregen.

Superblij mee!

Example image

Sara de Wilp

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik superblij ben dat ik bij Jolande ingestapt ben. Deze training heeft me zoveel inzichten gegeven in mijn eigen patronen, waardoor ik nu veel minder stress ervaar.

Heel waardevol

Example image

Mark van der Wel

Ik kon het eigenlijk niet geloven toen ik aan deze training begon, maar mijn klachten zijn met zeker 50% afgenomen, als het al niet 70% is. Er is nog werk aan de winkel, maar ik weet nu hoe dat moet! Ik kan dat elke dat weer opnieuw moeiteloos toepassen

Example image

Emma Rechter

Hoe ziet het programma eruit?

Week 1Bewustwording van het lichaam

Ontdek hoe je weer een diepe verbinding met je lichaam kan krijgen zodat je begrijpt hoe je lichaam werkt en welke signalen het aan jou geeft. Krijg weer vertrouwen in je lichaam en voel je fitter, energieker en krachtiger.

Week 2De connectie van gedachten en emoties

Deze week is gericht op meer rust in je hoofd krijgen en omgaan met emoties. Ontdek hoe je die negatieve stem in je hoofd tot stilte kunt manen en leer hoe je met jouw emoties kunt omgaan zonder ingewikkelde en vage introspectie technieken. Gewoon met twee voeten op de grond in het hier en nu zijn.

Week 3Zelfvertrouwen boosten

Ontdek wie jij diep van binnen echt bent en neem afscheid van oude gewoontes en patronen. Leef je leven zoals jij dat wilt, zonder je iets aan te trekken van de mening van een ander. Je zelfvertrouwen krijgt een flinke boost door middel van een simpele observatie techniek.

Week 4Perceptie veranderen

Leer hoe je de tools van alle bovenstaande weken in je leven kunt toevoegen zonder dat het te veel moeite kost. Ontdek hoe je jouw perceptie kunt veranderen, zodat je resultaten blijvend zullen zijn en, belangrijker; je ze de rest van je leven toe kunt blijven passen, waardoor je niet meer terugvalt in oude gewoontes

Voor wie is deze training?

Deze training is speciaal voor mensen die:

 • Chronische klachten hebben en die hun vicieuze mindset-cirkel willen doorbreken

 • Hun lichamelijke signalen beter willen leren kennen en herkennen

 • (Weer) meer zelfvertrouwen willen krijgen

 • Willen ontdekken hoe echte zelfheling werkt

 • Op een makkelijke manier hun stress en spanning willen verminderen

Deze training is niet bedoeld als:

 • Medisch advies

 • Advies voor elke aandoening

 • Vervanging van huisartsconsulten

 • Voorschrift of andere medische therapieën

 • Behandelmethode van lichamelijke en of geestelijke klachten die een medisch advies vervangt

Klaar voor een life-changing ervaring?

Schrijf je nu in en start met jouw 4-weken mindset-shift om jouw Innerlijke Kracht te vinden!

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een leven met meer energie ne minder klachten? Wil jij meer zelfvertrouwen en een beter connectie met je lichaam, meer rust in je hoofd en kiezen voor dat wat jij wilt in je leven? Grijp dan deze unieke kans om te investeren in jezelf en de toekomst die je verdient.

.